Brown: Alonso bolond ha a Renaulthoz igazol
2020. május 18. írta: F1Hírek

Brown: Alonso bolond ha a Renaulthoz igazol

Az elmúlt hét hírei azt rebesgették, hogy Fernando Alonso visszatérése a Forma 1-be már biztos és már meg is van a csapata, a Renault. Azonban Zak Brown mindenkit lenyugtatott.

alonso.jpg

A spanyolok kétszeres világbajnoka továbbra is kész visszatérni a Forma 1-be és ezt nem is titkolja. Viszont a top csapatok ülései foglaltak, így az a hőn áhított harmadik világbajnoki cím megszerzése nem lenne valami könnyű. Miután világot látott a hír múlt héten, hogy Daniel Ricciardo elhagyja a Reanultot egyből jöttek a találgatások, hogy ki fogja pótolni. A hírek olyan messzire elmentek, hogy már biztosra vették, hogy Alonso 2021-ben a Renaultal tér vissza a Forma 1-be. Maga Alonso a közösségi oldalaira is gyanút keltő fotókat posztolt, de egyenlőre senki nem tudja mi is az igazság.

Korábbi főnöke Zak Brown ezt nyilatkozta: ,,Miért akarna Fernando egy középcsapathoz igazolni?" Brown pontosan tudja milyen idegesítő a Spanyol számára ha egy olyan autóban ül amiben nem tud győzni.

,,Néhány napja beszéltem vele, hogy megtudjak egy pár dolgot. Úgy érzem még nem tudja mi lesz. Ha a Renault főnöke helyében lennék egyértelműen őt ültetném az autómba. Egy nagy név és még mindig pokoli gyors. Úgy vélem, hogy a Renault részéről ez parti mehetne." - mondta a SkySportsnak.

,,Ám 22 versenyre nem valószínű, hogy beül egy olyan autóba ami nem képes dobogókat szerezni. Fernando csak akkor térne vissza ha dobogókért tudna küzdeni és ahogy a Renaultot most elnézem nem látom bennük ezt a potenciált és emiatt kicsi a Renault Alonso házasságra."

Fernando Alonso 2021-es visszatérése nem lesz egyszerű, ha valóban elszánja magát. Az új szabályrendszer eltolásával 2021-ben is a 2020-as erősorrend valósulhat meg ami nagy fejtörést okozhat a Spanolnak csapat választás terén.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr8215704356

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása