Verstappen szerint lehetetlen előzni ezekkel az autókkal
2021. január 14. írta: F1Hírek

Verstappen szerint lehetetlen előzni ezekkel az autókkal

Az idénre tervezett nagy szabályváltoztatás a járvány és egyéb okok miatt a Forma 1 vezetősége 2022-re halasztotta a változásokat. E miatt az idei szezonban is a 2019, 2020-as autók továbbfejlesztett verzióit fogjuk látni.

 

Max Verstappen, aki szeret hangot adni a véleeményének kifejtette, hogy a jelenlegi autókkal nem lehet előzni! A holland reméli, hogy ez 2022-től változni fog. 

Az idei évben egy nagyobb de mégis kisebb változás jön mégpedig, hogy a hátsó kerék elött található padlólemezből kivágtak egy darabot, azonban ez az előzésen nem sokat fog segíteni.

,,Az a problémám, hogy nagyon nehéz előzni ezekkel az autókkal. Néhány pályán azt mondom hagyján, de a szűkebb városi pályákon lehetetlen. Épp ezért preferáljuk az egy kiállást a futamokon!" - nyilatkozta a Racingnews365.nl-nek.

max-verstappen-abu-dhabi-helmet.jpg

,,Az egy kiállás miatt pedig le lehet maradni  és emiatt a mögötted lévő beszorul. Ezutan neked csak annyi a feladatod, hogy életben tartsd a gumikat egészen a futam végéig. Sőt van olyan helyszín ahol a gázt se kell nyomnunk, hogy spóroljunk az üzemanyaggal." - mondta kissé elégedetlenül Verstappen.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr9516387940

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása