Robert Kubica a Haas-al kerülhet közelebbi viszonyba 2020-tól
2019. október 17. írta: F1Hírek

Robert Kubica a Haas-al kerülhet közelebbi viszonyba 2020-tól

Mint tudjuk Robert Kubica aki idén tért vissza a Forma 1-be a  Williams-el 2020-tól már nem lesz állandó tagja a mezőnynek. Legalábbis a Grove-i alakulattal biztos nem.

 

Felmerültek olyan pletykák, miszerint Kubica jövőre a Haas vagy esetleg a Racing Point versenyzője lehet ám nagy valószínűséggel ez sem fog megtörténni. A lengyel a DTM felé is kacsingat viszont azt esély, hogy ülést kapjon szinte minimális. Azonban a Williams jelenlegi szponzora a PKN Orlen amely év végén felbontja szerződését a Williams-al, tárgyalásokat folytatott a rivális Forma 1-es csapatokkal, hogy Kubica esetlegesen folytatni tudja karrierjét.- a Lengyel média szerint.

orlen.jpg

 Az Orlen számára egy kiváló lehetőség lehet Gene Haas csapata most, hogy a Rich Energy-vel balhés körülmények között elváltak. Ha ez a megállapodás életbe lépne a Haas lehetőséget adna Kubicának szabadedzéseken és emellett egy remek löketet adna a csapat szimulátor programjának amit idén Pietro Fittipaldi töltött be.

Günther Steiner erről azt mondta, hogy érdeklődik Kubica iránt de ennél többet nem fog mondani.

A lengyel még hisz abban, hogy 2021-re lehet egy biztos ülése a Forma 1-ben. Ha pedig 2020-ban nem pottyan le neki egy üres hely a mezőnyben akkor sincs gond mert egy másik kategóriában is szívesen folytatná a versenyzést.

Kubica erről ezt nyilatkozta Japánban: ,,Ez nagyon sok mindene fog múlni például, hogy milyen elfoglalt leszek és, hogy mit fogok csinálni jövőre. ,,Várjunk mégy egy kicsit azzal, hogy milyen lehetőségeim lesznek jővőre a versenyzés szempontjából, ez majd idővel úgyis elválik.robeert_kubica.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr7815230460

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása