Verstappen egyre dühösebb
2020. szeptember 16. írta: F1Hírek

Verstappen egyre dühösebb

Max Verstappen a monzai hétvége után a Toszkán Nagydíjon is technikai hibákkal küzdött. A Formula.hu értesülési szerint Verstappen egyre dühösebb.

 

A hollandot mindkét esetben erőforrás problémák hátráltatták. Mugellóban Verstappen valószínűleg még csak a verseny feléig sem jutott volna azok után, hogy a probléma már rögtön a rajtnál jelentkezett.

A Red Bull pilótája az utóbbi időben motiválatlannak tűnik. Elmondta, hogy ahogy ő látja már biztos nincs esélye a világbajnoki címre és magáról a Honda erőforrásról és az autóról is lemondóan nyilatkozott.

max-verstappen-arrives.jpg

Azonban Verstappen feltűnően nyugodt kívülről, ám ez egyáltalán nem így van. A Formula.hu szerint a holland már elég nehezen viseli az állandó meghibásodásokat. A holland, mind a csapat mind a motorgyártó vezetőivel is konfrontálodott ami hosszú távon nem jelent jót, ha csak a Honda nem kezd el nagyon gyorsan fejlődni. 

Max Verstappennek 2023-ig van szerződése a Red Bullal ezért is lenne fontos neki, hogy a csapat el kezdjen a Mercedeshez zárkózni legalább 2022-ig, a nagy szabályváltozásokig.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr816203298

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása