Christian Horner: Albon remek munkát végez!
2019. október 16. írta: F1Hírek

Christian Horner: Albon remek munkát végez!

Alexander Albon Spá-ban mutatkozott be a Red Bull-nál és azóta sorra gyűjti a verseny és a jó pontokat is Christian Hornernek és a Red Bullnak.

 

Albon a múlt héten Suzukában megszerezte élete legjobb eredményét a 4. helyet. Szerezve ezzel magának 12 világbajnoki pontot amivel Gasly 7. helye az összetettben egyre közelebb van. Ha a Red Bull titánja az elkövetkezendő 4 futamon is így fog teljesíteni nagy eséllyel Carlos Sainz-ot is megelőzheti.

Nem véletlen, hogy Albon remeklése a csapatfőnöknek Christian Hornernek is feltűnt. Horner elmondta, hogy Alexander esélyei a csapatnál kitűnőek és , hogy a mindösszesen 23 éves fiatal ,,lenyűgöző munkát végzet Japánban".

A szakember elmondta, hogy a döntést ettől függetlenül jól át fogják gondolni mivel nem akarják elkapkodni a döntést.

A Red Bull másik ülésére hajtó Kvyat már biztos a Toro Rosso-nál ezáltal már csak Gasly az egyetlen másik esélyes pilóta az üres helyre.

Az én véleményem szerint Albon helye 95%-ban biztos a Red Bull-nál. Az a maradék 5% akkor tűnne el ha az elkövetkezendő futamokon egy vagy akár több dobogót is szerezne. Az tény, hogy a versenytempóján lenne mit fejleszteni de a verseny helyzeteket, előzési szituációkat remekül ismeri fel és jól ki is használja őket. Sajnos ez Gasly-ban nem igazán volt meg amit személy szerint sajnálok mivel nem véletlen került a Forma 1-be. 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr5515227116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása