Hamilton a Formula E felé veheti az irányt a Földön uralkodó problémák miatt!
2019. október 18. írta: F1Hírek

Hamilton a Formula E felé veheti az irányt a Földön uralkodó problémák miatt!

A Brit pilóta az elmúlt időszakban nagyon sokszor kampányolt amellett, hogy a Földet élhetőbbé kellene tenni. Az utóbbi időben azonban Hamilton mintha belefásult volna ebbe a küzdelembe.

 

Jean-Eric Vergne az ex Forma 1-es versenyző és Formula E bajnok teljes mértékben egyetért az ötszörös világbajnokkal és hozzá tette, hogy szerinte Hamilton a jövőben a Formula E-ben fog kikötni.

maxresdefault.jpg

Vergne a Motorsport.com-nak ezt nyilatkozta: ,,Pár évvel ezelőtt Lewis-nak egy szavával sem értettem egyet, ám mostanság ezt már máshogy gondolom". ,,Manapság sokkal tisztában van azokkal a problémákkal amikkel az emberek nap mint nap szembe néznek. Erre kiváló példa, hogy még a repülőgépét is eladta. Szinte bizton állíthatom, hogy tömérdek kritikát kap, hogy még mindig egy olyan versenysorozatban versenyez ahol benzint használnak".

,,Ha Hamilton bekerül a Formula E-be azzal sok millió ember gondolkodását változtathatná meg és buzdítaná a fiatalabb kort, hogy sok a Földön a probléma",         toto-wolff-reveals-one-major-lewis-hamilton-change-it-s-one-of-his-strongest-assets-1143937.jpg

A Mercedes csapatfőnöke Toto Wolff azt nyilatkozta, hogy Lewis-t simán elengednék az elektromos versenysorozatba. Ezzel sok embernek példát mutatna és Vergne is nagyon támogatná ezt.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr4615232258

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása