Hülkenberg vagy Perez a Red Bullhoz?
2020. október 14. írta: F1Hírek

Hülkenberg vagy Perez a Red Bullhoz?

„Ha Albon jól teljesít maradhat azonban ha nem akkor elgondolkodunk  a váltáson." - nyilatkozta Dr. Helmut Marko.

 

A Red Bull fiatal pilótája az utóbbi időkben nem a legjobban teljesít miközben Verstappen sorra szállítja a dobogókat. A rajongóknak ez nem tetszik és emiatt erős kritikákat is kap. Albon részéről sajnos folyamatos a 7 tizedes lemaradás amit a Red Bull vezetősége sem néz jó szemmel.

Sokakban felmerült a kérdés, hogy Albon maradhat-e 2021-re. Egyenlőre erről semmi hivatalos információ nincsen viszont sokak találgatnak ki is érhet oda a holland mellé. Gasly, Kvyat, Perez esetleg Hülkenberg?

albon.jpg

Kvyat és Gasly már megjárta a Red Bullt ezért elég valószínűtlen, hogy közölük kerül ki a győztes. „Az utóbbi években mindig a Red Bull Junior programjából kerültek ki a pilóták azonban most kifogytunk a fiatal tehetségekből."  

Azonban ha a Red Bull külsős pilóták közül akar választani ott van Perez akinek jövőre nincs szerződése, illetve Hülkenberg. A nagy kérdés az, hogy milyen távol lennének Verstappentől. Helmut Marko erről azt mondta, hogy bárki is kerül Max mellé 3 tizednél közelebbre úgyse fog tudni kerülni.

Hülkenberg esélyeit az növelheti, hogy rendkívül tapasztalt Illetve, hogy a nürburgringi beugrása lenyűgözte Markot. Míg Perez mellett a nyers tempó a tapasztalat és a rendkívül jó gumikezelés dönthet.

1ffcb2ff08af5ac5cd7424fbe82ea0d075c83d99.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr1116238780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása