Grosjean egy osztott képernyős megoldást akar
2019. október 20. írta: F1Hírek

Grosjean egy osztott képernyős megoldást akar

Manapság gyakran azon kapjuk magunkat, hogy a Top 3 csapat 6 pilótáját látjuk elől körözgetni miközben hátrébb komoly csaták vannak a jobbnál jobb pozíciókért amikét csak a visszajátszásból láthatunk. Romain Grosjean-nak erre egy remek megoldása van.

Mind a rajongók, mind a pilóták hangot adtak már annak, hogy nagyon sok esetben a középmezőnyben történő csatározásokat nem mutatják élő egyenes adásban. Ehelyett inkább visszajátszásból mutatják meg ami így már veszít abból az izgalomból amit egy verseny szituáció okoz. Daniel Ricciardo és Carlos Sainz is már többször megemlítette ezt a problémát kamerák előtt. 

Grosjean erről a Motorsport.com-nak fejtette ki a véleményét: ,,Azt gondolom, hogy a csata amit Lance-el, Daniel-el és Carlos-al vívtam a Singapore-i nagydíj utolsó körében sokkal izgalmasabb volt annál minthogy pár autó áthalad  a cél  vonalon.- mondta a Francia.


94btbqate6v5jqasoqu8dvuh1xiiiyff.jpg

 ,,Egy osztott képernyős megoldás remek lenne erre. Egyszerre tudnánk nézni azt, hogy az elől lévő pilóták áthaladnak a cél vonalon és azt, hogy hátul élet halál harc megy egy-egy pozícióért. Elég menő lenne. 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr8815240654

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása