Sajtó: Egyre biztosabb, hogy a Red Bullé lesz a Honda motor
2021. január 13. írta: F1Hírek

Sajtó: Egyre biztosabb, hogy a Red Bullé lesz a Honda motor

A Red Bull a Honda kiszállása miatt 2021-től motor nélkül maradhat azonban a Bikáknak van egy okos és határozott tervük erre. 

 

A tárgyalások még folynak azonban egyre biztosabb, hogy 2022-től a Red Bull megkapja a Honda motort, hogy tovább müködhetessék. Ezzel párhuzamosan történik a motorok befagyasztásáról szóló egyeztetések is.

Azonban, hogy a Red Bull és az AlphaTauri is átvegye a Honda motorokat, ehhez kell hogy a többi csapat belemenjen a motorok befagyasztásába. A The Race-től jöttek hírek miszerint a megoldás már közel van. A Red Bull és a Ferrari szeretnék ha lenne befagyasztás, mivel akkor ők feltudnának zárkózni, azonban a Renault és a  Mercedes ellenzi ezt. 

2019-ferrari-engine.jpg

A Red Bull jól járna ha áttudná venni a Honda motorjait, sőt néhány motor mérnök még maradna is a Bikáknál ami számukra egy jó biztonság, hogy olyanok figyeli az erőforrásokat akik ismerik a Honda motort belülről, kívülről.

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr4916387612

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása