A harmadik szabadedzés is véget ért!
2019. október 26. írta: F1Hírek

A harmadik szabadedzés is véget ért!

Az utolsó edzés is lezárult Mexikó-ban és egy izgalmas időmérőre számíthatunk az eredmények alapján.

 

A Ferrari-nál versenyző Charles Leclerc nyerte a harmadik és egyben utolsó szabadedzést 1:16.145-ös idővel. A 2. helyen 27 ezredes lemaradásban Sebastian Vettel és a 3. helyen Valtteri Bottas áll aki 114 ezreddel maradt el Leclerc-től. 4. lett Lewis Hamilton 236 ezreddel és meglepő módon Carlos Sainz az 5. ő azonban már egy fél másodperces lemaradásban van a Ferrarik-hoz képest. Verstappen-től és a Red Bull-tól a tegnapi nap után ez a 6. hely egy nagyon nagy meglepetés úgy. hogy tegnap a 2 edzésen 1 tizedre volt Vettel-től a 2. helyen. A Renault-ok továbbra is szenvednek Nico Hülkenberg és Daniel Ricciardo nem is futottak időt technikai gondok miatt. Állítólag az egyik oldalon a hűtőrendszer szennyeződött.

vettelvs_leclerc.jpg 

Egy izgalmas Ferrari Mercedes csatára számíthatunk az időmérőn és nem lennék meg lepve ha a McLaren az idei legjobb időmérős helyezését itt érné el mivel a tempója meg van hozzá.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr4615265522

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása