Verstappen a pole-ban, Bottas meg falban
2019. október 26. írta: F1Hírek

Verstappen a pole-ban, Bottas meg falban

A 3. szabadedzés után nem gondoltuk volna, hogy a Red Bull bele tud szólni a pole-ért menő csatába ám végül könnyedén elhalászták a Ferrarik elől. Bottas eközben autót tört.

1_valtteri-bottas-crashes-in-mexican-grand-prix-practice.jpg 

A Q1 a várható forgatókönyv szerint zajlott a két Williams és a két Haas kiesett és melléjük csatlakozott Lance Stroll is a RacingPoint-al. A Q2-ben a két Alfa és a két Renault esett ki és a Mexikóiak szomorúságára Perez is a kiesettek közé került 8 ezred híján a Top csapatok közepeseken futották meg köreiket ezáltal holnap ők a sárga oldalfalú Pirelli-vel kezdhetik meg a futamot

A Q1 nyugalmasan indult mindenki kiment első mért köreikre. Mikor 2 perc volt hátra a csapatok ismét neki indultak az utolsó rohamra. Leclerc javított ám az érkező Bottas elég rondán neki vágta a Mercédeszét az utolsó kanyarban ezzel sárgazászlót okozva ami miatt Vettel-nek el kellett vennie a sebességet így ő már nem javított. Mögötte jött Verstappen aki viszont javított azt viszont még nem tudjuk, hogy bele emelt-e a gázba és úgy javított vagy sem. Szóval a Holland körrekordja még kérdéses ám a Pole pozíciója nem. Verstappen ezzel karrierje 2. rajtelsőségét szerezte meg 1:14.758-as körrel.

ves.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr3915265818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása