Vettel látványos felfüggesztés törése videón!
2019. november 05. írta: F1Hírek

Vettel látványos felfüggesztés törése videón!

Sebastian Vettel az Amerikai nagydíjat nehezen kezdte meg. Rengeteg helyet veszített a rajtnál és a verseny tempója az elől lévő pilótákhoz képest sehol sem volt. Későbbiekben végül ki derült mi is volt az okozója ennek az elképesztően lassú iramnak.

eiemg6wxsam2inq.jpgA Ferrari tempója Austin-ban eleve nagyon gyatra volt. Leclerc-nek motormeghibásodása volt a harmadik szabadedzésen emiatt egy régi specifikációjú motort kapott ami után szinte egyértelmű volt, hogy a pole-ért való csatározásba ő már nem fog beleszólni. A másik Ferrarit Vettel a 2. helyre hozta be 12 ezredes lemaradással ami Leclerc csőrét még jobban bánthatta mivel akár a pole-ra is esélyes lett volna.

Végül vasárnap elrajtolt a mezőny és azon kaptuk magunkat, hogy Sebastian Vettel sorra bukja pozíciókat. A Ferrari tapadásnak jelét nem mutatta és a kanyar csúcspontokról is elég rendesen le-le csúszott. Ekkor már tudtok, hogy Vettel autója messze nem 100%-os.

Egy kis idő múlva Vettel jobb hátsó felfüggesztése eltört és ha talán nem egy négyszeres világbajnok ül az autóban akkor ebből akár egy komolyabb baleset is lehetett volna. A német kiválóan kézbe tartotta ezt a nem mindennapi és elég látványos helyzetet.

 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr9615290856

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása