Vettel: Én nem leszek szakértő
2020. július 27. írta: F1Hírek

Vettel: Én nem leszek szakértő

Sebastian Vettel jövője még mindig kérdéses a Forma 1-ben. Red Bull, Aston Martin. Ez a két reális opció lenne Vettel számára.

 

Sebastian Vettel egyenlőre még nem döntött, hogy marad-e az F1-ben. Sokan úgy látják, hogy a Racing Point - ami jövőre már Aston Martin - lesz a befutó. Azonban Vettel biztosan állítja azt, hogy ha visszavonul ő nem lesz a tv-ben szakértő.

csak párat említsünk meg akik szakértő vagy kommentátor szerepben maradtak továbbra is az F1 közelében. Nico Rosberg, Paul Di Resta, Timo Clock vagy Karun Chandhok.

sebastian-vettel-3.jpg

,,Nem tudom magam elképzelni egy szakértői vagy kommentátori szerepben. Szeretek beszélni de nem érezném, hogy ez az én világom lenne. Úgy vélem, hogy válaszokat adni egyszerűbb mint kérdezni embereket, pilótákat." - mondta Vettel.

,,Szerintem ez elég nehéz szakma. Fel kell készülni rá stb. Ha belekezdenék biztos belejönnék de jó kérdés, nem tudom."

,,Ha visszavonulok úgysem fogok unatkozni mivel csináltam magamat egy ,,mit csináljak listát". A Forma 1 mellett nincs sok dologra időm ezért a lista egyre csak gyarapodik. Mivel van három gyerekem ez nem segít azon, hogy rövidebb legyen az a lista." - tette hozzá Vettel

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr4016079468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása