Péntek délelőtt lesz döntés a Racing Pointtal kapcsolatban
2020. augusztus 05. írta: F1Hírek

Péntek délelőtt lesz döntés a Racing Pointtal kapcsolatban

Már hetek óta zajlik a Renault - Racing Point csata a pályán és azon kívül is. Talán ami most izgalmasabb az a pályán kívül történik.

 

Augusztus 5.-én megtörtént a meghallgatás a Racing Point óvással kapcsolatban. A Racing Point a Mercedes és a Renault képviselői ültek össze az FIA-val, hogy pontot tegyenek azzal kapcsolatban, hogy a Racing Point lemásolta-e a tavalyi Mercedes fékrendszerét.

Az egész Racing Point óvást sokak szerint a Ferrari és a McLaren is támogatja azonban ez nem hivatalos. A döntés akár a jövő Forma 1-ére is hatással lehet ezért fontos, hogy végül mi lesz a sztori végkimenetele. A spanyol újságíró Albert Fabrega szerint a döntést az FIA pénteken az első szabadedzés előtt fogja bejelenteni.

fia-continues-to-deal-with-protest-against-racing-point.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr5616106268

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása