Eddie Irvine: ,,Verstappen még mindíg sokat hibázik"
2019. október 17. írta: F1Hírek

Eddie Irvine: ,,Verstappen még mindíg sokat hibázik"

Az 1999-es Forma 1-es év második helyezetjét azaz Eddie Irvine-t kérdezték meg egy bizonyos La Gazzetta dello nevű sport eseményen, hogy szerinte Max Verstappen avagy Charles Leclerc-e a jobb pilóta.

 

,,Nekem egyértelmű, hogy Charles a jobb". Már négy pole-ja van az évben miközben mint tudjuk nem a legjobb autóban ül. Max már régóta tagja a mezőnynke de ennek ellenére is nagyon amatőr bakikat követ el. Leclerc sokkal kevesebb hibát ejt és a spái és a monzai versenyen kívűl  még több futamot is nyerhetett volna".

image.jpg

,,Lewis elleni védekezése Olasszországban valami fantasztikus volt, nem volt a legsportaszerűbb de nekem nagyon tetszett. Charles nagyon okos nagyon nagy tehetsége a Forma 1-nek és ezeken kívűl még okos is. Több spirituszt látok benne mint a Hollandban". - nyilatkozta Irvine.

Irvine egy nagyon kényes témában fejtette ki a véleményét és szerintem igaza is van.... de csak részben. Leclerc tényleg elképesztő amit idén csinál a Ferrari-val de az elmúlt időkben Verstappen nagyon összeszedett és okosan versenyzik. Ezért nem is értem teljesen Irvine mire céloz a hibákkal. Tény, hogy tavaly Kinában - Vettel megpördítése - és Monacoban - FP3 végén a falba ment - követett el hibákat a Holland de azóta rendkívül kiegyensúlyozott Verstappen. Véleményem szerint Verstappen a jobb. Régóta van Forma 1-ben és sokkal tapasztaltabb mint Leclerc. A Holland a gumikkal remekül bánik - erre remek példa a tavalyi Sochi futam - és mindezt úgy, hogy közbe rendkívül agresszív.

 eclerc-verstappen-1210x642.jpg

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr5515227200

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása