Alonso: Egy Ferrari ajánlata nem tudom mit mondanék
2019. október 20. írta: F1Hírek

Alonso: Egy Ferrari ajánlata nem tudom mit mondanék

A Forma 1-ben manapság szinte állandó témának ad otthont Fernando Alonso lehetséges visszatérése. Ám a spanyolok kétszeres világbajnoka nem rövid távra tervez ha kapna egy ülést a  jövőben.

 

A 2020-as évben a Mercedes-nél, a Ferrari-nál és a Red Bull-nál is lesznek lehetséges lehetőségek Alonsonak. A következő év végén Valtteri Bottas, Lewis Hamilton, Sebastian Vettel és Max Verstappen szerződése is lejár. A Renault-os Daniel Ricciardo is szabad lesz és ha a francia csapat a jövőben sem fog tudni felzárkózni a Top csapatokhoz akkor Ricciardo-t nagy valószínűséggel el fogják veszíteni. A Renault jövője amúgy is nagyon labilis. 

Alonso oly sok év versenyzés után is még pokoli gyors és éhes a győzelemre bizonyítja ezt az, hogy Alonso egy 10 órás gokartversenyt nyert meg. A La Sexta kérdésére ezt nyilatkozta: ,, Rövid időre nem gondolkozom a Forma 1-es visszatérésemen az meg, hogy jövőre megkapjam az egyik Top csapat ülését elég esélytelen.

Az viszont azonban szinte már biztosra vehető, hogy Fernando Alonso ott lehet a 2020-as Dakar Rally-n. ,,A Marokkóban megrendezett ralit elképesztően élveztem és remek tanuló pénz volt a Dakarra ahol rengetek csapda és veszély van. 

other_0329_03.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr7515238944

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása