Albonnak két versenye van bizonyítani
2020. október 26. írta: F1Hírek

Albonnak két versenye van bizonyítani

Christian Horner a Red Bull csapatfőnöke kijelentette, hogy ha Albon a Portugál és a következő heti imolai futamon nem szállít jó eredményt, akkor nagy valószínűséggel elbúcsúzhat az ülésétől.

 

Albon alatt már egy ideje erősen rezeg a léc. Max Verstappentől rendre lemarad méghozzá elég nagy hátránnyal és ez nem tetszik a Red Bull vezetőségének. A két lehetőségből egy futam lement és a mai Portugál Nagydíjon sem remekelt Albon. A 12. helyen fejezte be a futamot és ez még nem is lenne akkora nagy baj, mert Horner elmondta, hogy ez nem Albon versenye volt, de még kört is kapott meghozzá a saját csapattársától Verstappentől. 

,,Rá kell jönnünk, hogy Alexandernél miért koptak ennyire gyorsan a gumik. Ki kell elemeznünk és levonni a tanulságot, hogy a jövő heti futamra magabiztosabban térjünk vissza." - nyilatkozta Horner. 

alexander-albon-gp-portugal-2020-169fullwidth-a132164a-1735339.jpg

A csapatfőnök hozzátette, hogy Albon lehetőségei egyre fogynak és hogy mutatnia kell valamit, hogy jövőre is őt válasszák. ,,A szezon vége már a nyakunkon van nekünk pedig majd hozni kelle egy döntést, hogy ki legyen Max csapattársa jövőre. A döntés a következő kettő, három héten fog múlni."

Hornert kérdezték, hogy ki lehet az esetleges befutó Albon ülésére azonban biztosat még nem mondott azt leszámítva, hogy lehet hogy nem a Red Bull családból kerül ki a győztes. 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr1216211306

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása