Legalább 100 Forma 1-ben dolgozó ember kaphatott gyomorrontást
2019. október 26. írta: F1Hírek

Legalább 100 Forma 1-ben dolgozó ember kaphatott gyomorrontást

A mexikói nagydíj szombati napjára egy hasfájós vírus támadott meg több F1-ben dolgozó személyt. Albert Fabrega spanyol újságíró az orvosoktól kapott információkat. Az orvosok elmondták, hogy legalább 100-150 ember kaphatta el köztük sajnos csapat tagok is.

 

Egyenlőre csak Pierre Gasly a Toro Rosso versenyzője az aki rosszul érzi magát a 20 pilóta közül. Helmut Marko nyilatkozott is az Auto Motor und Sport-nak Gasly állapotáról. ,,Meg kell vizsgálnunk, hogy mi is a helyzet vele, ha állapota nem javul akkor kénytelenek leszünk pelenkát fogunk ráadni". - nyilatkozta Marko. mint végül kiderült és láthattuk is Gasly a harmadik szabadedzésen nem is ült autóba és az időmérőn való részvétele is kérdéses. A Toro Rosso nagy gondokban lehet mert jelenleg nincs versenyző akivel Gasly-t tudnák helyettesíteni. 

Egy kicsit később a SkySports további 90 megbetegedésről számolt be ami összességében nem jelent jót a mai és a holnapi napra. 

001gasly3.jpg 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr7215265492

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása