Christian Horner: 2020-ban szoros csaták lehetnek
2019. november 07. írta: F1Hírek

Christian Horner: 2020-ban szoros csaták lehetnek

Christian Horner a Red Bull csapatfőnöke fontosnak tartja, hogy a téli szünet alatt a teljesítményük szinten maradjon, hogy ne maradjanak le  Ferrari-tól és a Mercedes-től.

 

A Red Bull ehhez az évhez nem fűzött nagy reményeket mivel idén van az első alkalom, hogy a Hondával dolgoznak. Mindezek ellenére Verstappen már két futamot és egy pole pozíciót is tudott szerezni a Honda motoros Red Bull-nak. Jövőre a céljuk pedig a világbajnoki cím.

A csapatfőnök szerint ehhez az kell, hogy a 2020-as autó fejlesztése simán és zökkenő mentesen történjen majd a téli szünetben, hogy ne szerezzenek nagy hátrányt a két rivális csapattól.

,, Az idei évre mi mind úgy tekintettünk, hogy csak egy átmeneti év az új motorpartnerünk miatt. Őszintén én nagyon hálás vagyok és minden elismerésem a Hondának, hogy a motor fejlesztése ilyen jól sikerült idén." Azt gondolom, hogy az idei évi előrelépésünk hatalmas és rengeteg helyszínen versenyképesek voltunk. Monacó, Magyarország és Austin-ban is esélyeink voltak a győzelemre." - mondta Horner.

,,Fontos, hogy ez a dinamizmus megmaradjon a jövő évre is."

ap-1yqqccymh2111_news.jpg

,,Számunkra a Mercedes az etalon. Elképesztő dominanciájuk volt az elmúlt években és innen is gratulálunk Lewis-nak a 6. világbajnoki címéhez. Úgy gondolom, hogy a 2020-ban szoros lesz a mezőny főleg a top 3 csapat között. 2021-ben úgyis jönnek az új szabályok és azok a legtöbb esetben teljesen felborítják az erősorrendet a mezőnyben." - nyilatkozta a Red Bull csapatfőnöke.

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr315295468

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása