Hamilton úgy véli, a Honda felzárkózása miatt jövőre szorosabb csaták jöhetnek a Forma 1-be
2019. november 22. írta: F1Hírek

Hamilton úgy véli, a Honda felzárkózása miatt jövőre szorosabb csaták jöhetnek a Forma 1-be

A hatszoros világbajnok Lewis Hamilton szerint jövőre négyesélyes lehet a küzdelem a Honda felzárkózása miatt.

 

A Red Bull kijelentette, hogy sokkal jobban működnek együtt a Hondával mint az az év elején várták. Max Verstappen már három futamot nyert az év folyamán az Osztrákot, a Németet és a Brazil nagydíjat is behúzta. Emellett három pole-t is szerzett igaz abból csak kettő az érvényes mivel a mexicói-t büntetés miatt elvették tőle. A Holland a Brazil nagydíjon Lewis Hamilton-t és a Mercedes-t kétszer előzte meg és ezt mind önerőből ami a Hondát méltatja.

Lewis Hamilton nyilatkozott is a Honda rohamos fejlődéséről. ,,A Honda jól láthatóan hatalmasat lépett előre és remek látni, hogy van még egy olyan gyártó aki azonos szinten van velünk. Ez a jövő évre nézve remek. Úgy vélem, hogy a következő év akár egy négyesélyes csatát is rejthet magában." - mondta Hamilton.

Christian Horner elmondta, hogy a vártnál sokkal jobban kijönnek a Hondával.

max_vs_lewis.jpg

,,Sokan kérdezték, hogy miért váltottunk Honda motorokra. A kételkedőket már az első futamon elhallgattattuk mikor dobogóra álltunk. Sokkal több pontot szereztünk idén tavalyhoz képest és a megbízhatóság és a teljesítmény egész évben remek volt és ez a jövőben még jobb lesz." - nyilatkozta Horner.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr3315320734

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása