A motorfejlesztések is parkolópályára kerülhetnek
2020. április 03. írta: F1Hírek

A motorfejlesztések is parkolópályára kerülhetnek

A jelenlegi járvány miatt a Liberty Media radikális korlátozásokat vezethet be, hogy segítsen a bajba jutott csapatokon.

 

A koronavírust a Forma-1 sem viseli jól. A gyárbezárások és az elmaradt versenyek miatt a csapatok bevételhiányban szenvednek. Jelenleg a Liberty Media teljes erejével azon dolgozik, hogy a kisebb csapatoknak megoldást nyújtsanak azért, hogy ne menjenek csődbe. A hírek szerint a Forma-1 vezetősége akár évekre leállíthatja a motorfejlesztéseket amivel sok pénzt megtudnának spórolni a gyártóknak és a csapatoknak is. Ezzel viszont az a probléma, hogy az erőviszonyok is megragadnának a jelenlegi szinten, ám a kiscsapatok életben maradnának.

Ha ez az intézkedés szükségessé válna akkor a Liberty befogja vezetni ezt a lépést addig viszont ez csak egy ötlet. Fontos dolgokban kell dönteniük mert ezek a lépések akár évekre szólhatnak.

libetrty.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr8115587084

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása