Ecclestone törölné az idei F1-es évet
2020. április 06. írta: F1Hírek

Ecclestone törölné az idei F1-es évet

Mostani helyzet alapján legkésőbb június 14-én lehetne megrendezni az év első futamát méghozzá Kanadában. Sokan azonban mégis inkább augusztusi nyitásra készülnek.

 

Bernie Ecclestone úgy véli, hogy a Liberty Media által tervezett 15 futam nem fog megvalósulni, sőt még a világbajnokságot érvénnyé tevő 8 futam is nagyon valószínűtlen. A Forma-1 vezetősége arra is számít, hogy az idei év a 2021-es évre is átnyúlhat, de Ecclestone szerint ez felesleges hagyni kéne az egészet.

Bernie Ecclestone ezt nyilatkozta a BBC Radio Five Live-nak. - ,,El kéne engedni az idei szezont és jövőre a rendes időpontban elkezdeni a 2021-es évet. Nem látok arra esélyt, hogy meg legyen tartva annyi futam amennyi egy érvényes világbajnoksághoz kéne." - mondta Ecclestone.

A zártkapus versenyek Ecclestone szerint jók lehetnek, de van benne kockázat mert ha sikerülne is megállapodni a szervezőkkel, a világon érvényben lévő repülési korlátozás miatt lehet, hogy sok csapat nem tudna elutazni a helyszínekre. ,,Tegyük fel, hogy sikerül megegyezni a szervezőkkel és mondják, hogy - rendben akkor zárt kapus versenyek lesznek - és esetleg valamilyen pénzügyi megállapodást kötnek velük, hogy meg is tegyék ezt. Mindezek után viszont amiatt kéne aggódni, hogy az összes csapat eltud-e jönni a versenyekre. - nyilatkozta Ecclestone.

bernie.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr3915594694

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása