Vettel még mindig szereti a Forma 1-et?
2020. május 17. írta: F1Hírek

Vettel még mindig szereti a Forma 1-et?

Sebastian Vettel elmúlt másfél éves távozása a Ferraritól felvethet néhány kérdést. A négyszeres világbajnok szerelmes még a száguldó cirkuszba egyáltalán? Nos, a Ferrari szerint igen.

seb-50.jpg

 

Az olasz istálló kedden jelentette be, hogy Sebastian Vettel 2020 végén távozik. Két nappal rá pedig Carlos Sainz szerződtetését hozták nap világra a Vörösek.

Mattia Binotto a SkySportsnak adott interjúba elmondta, hogy tudják, hogy rizikós húzás volt Sainz leigazolása de egy új korszakot szeretnének kezdeni.

 

binotto.jpg

 

A Ferrari csapatfőnöke kitért Vettelre is - ,,Hogy a jövőben mit fog csinálni azt csakis Sebastian tudja. Egy remek versenyző és biztos vagyok benne, hogy a legjobb döntést fogja hozni. Seb hat évet töltött itt és mindig egy külön helye lesz a csapat szívében. A kapcsolatunk jó vele ami ritka főleg ha elválásról van szó. A szakítás hátterében kölcsönös megállapodás van." - nyiltakozta Binotto.

,,Úgy gondolom, hogy Seb még mindig szeret versenyezni és úgy érzem. hogy tovább akarja  folytatni." 

 

                                                                                          

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr6715702202

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása