Rosberg állítja, hogy az idei Racing Point a tavalyi Mercedes
2020. július 25. írta: F1Hírek

Rosberg állítja, hogy az idei Racing Point a tavalyi Mercedes

A német szemügyre vett két képet az autóról és megállapította, hogy külső jegyeiben a két teljesen hasonló, azonban ha ez a belsejére is igaz akkor már problémák lesznek.

skysports-nico-rosberg-f1_4767714.jpg

„Mindenki jól láthatja, hogy az orrkúp kialakítás teljesen ugyanaz a két autónál. Ha megnézzük azt a lekerekített formát és a lyukakat a vége felé, akkor tökéletesen megállapíthatjuk, hogy a két autó teljes mértékben megegyezik." - mondta a 2016-os német világbajnok

Azonban a külső másolással nem is lenne gond. A gond ott van, hogy a Renault a fékhűtőrendszert óvta meg ami ellen viszont a Racing Point nem fog tudni védekezni. Ha viszont egyezik akkor a Racing Point és a Mercedes is megütheti az orrát.

Nico Rosberg erről ezt mondta - ,,Nagyon úgy fest, hogy a Racing Point megvette a felfüggesztést és a fékhűtő rendszert is a Mercedestől, amit az idei szabályok egyértelműen tiltanak. Ha ez kiderül akkor mindkét csapat nagy bajba kerülhet." 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr8916076906

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása