Hamilton izgalmasabb idényben reménykedett
2020. augusztus 05. írta: F1Hírek

Hamilton izgalmasabb idényben reménykedett

Lewis Hamilton egy sokkal izgalmasabb és kiélezettebb idényre számított.

 

A hatszoros világbajnok már négy futam után több orr hosszal vezeti a világbajnokságot és csapattársa Valtteri Bottas is egy 30 pontos hátrányban van köszönhetően a Brit Nagydíjon történteknek.

,,Én egy vérbeli versenyző vagyok ez az ami éltet. Főleg akkor mikor gokartozom. Ott test test elleni csaták vannak amiért élek-halok. Ha őszinte szeretnék lenni nem ilyen versenyekről álmodtam az idén" - mondta Hamilton.

hamilton-verstappen-leclerc-1147362.jpg

A Mercedes mérnöke Andrew Shovlin elmondta, hogy tudja milyen Lewis és, hogy milyen remekül kezeli ezeket a helyzeteket. Sohasem dekoncentrált vagy ilyesmi. Hozzátette, hogy: ,,Ha csak a Brit Nagydíjból indulunk ki látszik, hogy bármi megtörténhet. Korai lenne még ezt a világbajnokságot lefutottnak venni."

Hamilton a verseny utáni sajtótájékoztatón is elmondta, hogy nem csak Valtteri-vel szeretne csatázni hanem Charles-al és Max-al is.

,,Ha tehetném ezekkel a srácokkal is vérre menő csatákat vívnék mert engem ez tüzel fel. Reménykedem benne, hogy a jövőben ez a lemaradás csökken, hogy jókat versenyezzünk egymás között."

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://f1hir.blog.hu/api/trackback/id/tr4116106232

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása